STĂ ÎN PUTEREA DVS. SĂ AVEŢI O VIAŢĂ MAI BUNĂ !

ISDUCA5FE6IJCA17DCO7CA9MVYBKCA0LLQB6CA2SWVH6CACY494RCAOHWT3NCASXUYVJCAJB5HMHCA094O6MCA72LLMGCA3R2CRNCAOKPR62CA9RML5JCA25FMTJCAQ0
¤ Nevoia de relaxare este deosebit de importantă în menţinerea echilibrului psihic.

¤ Din păcate oamenii au tot mai puţin timp liber pentru a se relaxa. Solicitările la care suntem nevoiţi să facem faţă în societatea modernă depaşesc cu mult timpul de care dispunem, iar ritmul în care suntem nevoiţi să trăim astăzi este mult mai accelerat faţă de ritmul natural al corpului uman.

¤ În aceste condiţii este absolut necesar să învăţăm să ne relaxăm şi să ne oferim momente de relaxare, chiar dacă suntem prinşi în situaţii stresante, complexe, care par să nu se mai termine. Nu este un secret pentru nimeni ca cele mai bune decizii nu se iau la nervi sau sub presiune.

¤ O relaxare activată în mod conştient conduce la liniştirea corpului şi limpezirea minţii, îmbunătăţeşte capacitatea de concentrare şi atenţia.

¤ Tehnicile de relaxare folosite în psihoterapie combină concentrarea mentală şi vizualizarea, cu tehnici de relaxare musculară şi tehnici de respiraţie care induc relaxarea.

STĂ ÎN PUTEREA DVS. SĂ AVEŢI O VIAŢĂ MAI BUNĂ !
Constanta, str Soveja, nr 70, bloc I, sc A, intrare separata, zona Piata Tomis III
0726 097 743
dm_zotic@yahoo.com
Cabinetul este avizat de Colegiul Psihologilor din România cod 1CT1652
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one